Nyheter

Hallen goes Racketladan!

2024-08-12

Konferens 2024 - Racketladan levererar!

Varje år under helgen i vecka 32 beger sig Enskede Rackethalls personal iväg på konferens för att både utvecklas och ladda upp inför kommande säsong. I år styrde bussen mot den charmiga Racketladan i Norrtälje – en inspirerande miljö för både seriösa diskussioner och roliga aktiviteter.

Vi inledde helgen med att dyka ner i viktiga ämnen som vårt bokningsprogram och framtidsplaner för Hallen. Genomgången av vår sjukvårdspolicy var också en central del, där vi fokuserade på att förebygga och hantera vanliga skador på banorna och i övriga delar av Hallen.

Efter de intensiva konferenspassen var det dags för en annorlunda typ av aktivitet – Bäst i test-tävling! Personalen delades upp i lag och tävlade mot varandra i att lösa kluriga gåtor och genomföra utmaningar. Det blev både skratt och tuff konkurrens när vi satte våra kreativa förmågor på prov.

Racketladan, en gammal lada i Norra Nånö, omvandlad till en modern rackethall, visade sig vara en perfekt plats för både arbete och nöje.  Med sin blandning av racketsporter, som squash, bordtennis och pickleball, samt andra aktiviteter som biljard, dart och hästskokastning, är Racketladan en mötesplats för alla – från elitidrottare till motionärer, familjer och företag.

Efter de intensiva konferenspassen samlades vi för att tillsammans titta på OS i Lagpingis, där vi ivrigt hejade på Sverige. De fantastiska middagarna och luncherna serverade av Magnus, Linnea och deras personal förhöjde verkligen upplevelsen och gjorde helgen till en minnesvärd händelse.

Vi vill rikta ett stort tack till Magnus och Linnea samt deras team på Racketladan för deras varma gästfrihet och för att ha gjort vår konferenshelg till en succé. Tack vare er lämnar vi Norrtälje med ny energi och många idéer som vi ser fram emot att förverkliga under det kommande året!

Vi är laddade för en ny säsong – och det hoppas vi att ni också är!